Έτοιμα τα κορίτσια του ΟΦΗ για μια ιστορική χρονιά

13:57 | 22/08/2023

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Το όμορφο και ιστορικό ταξίδι στην Α2 βόλεϊ, ξεκίνησε για τα κορίτσια του ΟΦΗ, με την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Με κρητικό στοιχείο και μέσο όρο ηλικίας 17 ετών (!) τα κορίτσια του ΟΦΗ, είναι έτοιμα να κρατήσουν και φέτος ψηλά τη σημαία του συλλόγου, αγωνιζόμενα για πρώτη φορά στην Α2 κατηγορία.

Στην "πρώτη" της ομάδας, παρέστη, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος ευχήθηκε στα κορίτσια "να έχετε την υγειά σας και να ευχαριστηθείτε τη χρονιά, σε μια ανώτερη κατηγορία, όπως είναι η Α2. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να σωθεί και αν μπορεί να κοιτάξει και κάτι παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο".

Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι "εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι.Οι απαιτήσεις φέτος θα είναι διαφορετικές, αλλά πιστεύουμε σε εσάς ότι μπορείτε να τα καταφέρετε".

Η έφορος του ΟΦΗ, Αντωνία Γεωργοπούλου, τόνισε με τη σειρά της, ότι "πολύ χαίρομαι που είμαστε και πάλι μαζί. Πετύχαμε πολλά πέρσι και πιστεύω ότι και φέτος μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα είμαι δίπλα σας, σε ότι χρειαστείτε".

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας μιλώντας για την παρθενική συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α2 βόλει και τους στόχους της ομάδας τόνισε ότι πως "είναι μια ιστορική και σημαντική χρονιά για μας. Είναι η πρώτη φορά που η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, συμμετέχει στην Α2 κατηγορία. Χαιρόμαστε πολύ, που αυτό έχει γίνει με παιδιά απο την Κρήτη. Αποφασίσαμε διοίκηση και τεχνικό τιμ να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών, που ανέβασαν την ομάδα. Εχουμε μια νεανική ομάδα με 17 ετών μέσος όρος, απο τους χαμηλότερους που έχουν αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα κορίτσια. Φέραμε κάποια ταλαντούχα παιδιά απο το Ηράκλειο και το εγχείρημα αυτό, πιστεύουμε ότι θα αποδώσει καρπούς. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την κατηγορία και μετά να παίξουμε όσο πιο ελεύθερα γίνεται και να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδα. Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Α2, με έμπειρες Αθηναϊκές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστκοί".

Το πρωτάθλημα της Α2 βόλει γυναικών θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.