Ετοιμάζει φιέστα και... εκπλήξεις στα «Δύο Αοράκια»

SMS
11:25 | 08/05/2019

O OΦΗ θέλει, με νίκη επί του ΚΑΠ, να γιορτάσει την Κυριακή (12/05) την επάνοδο του στην Β' Εθνική

Μια ανάσα από την άνοδο του στη Β' Εθνική βρίσκεται ο ΟΦΗ. Το περασμένο καλοκαίρι, η κρητική ομάδα βρέθηκε σε ένα δύσκολο μονοπάτι, ανάμεσα σε Τοπικό και Γ' Εθνική, όμως έπειτα από μεγάλη προσπάθεια από όλους (διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες), ο ΟΦΗ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει στη Β' Εθνική.

Η άνοδος, θα επικυρωθεί την Κυριακή (17.00) στα ''Δύο Αοράκια'' με αντίπαλο την εμφανώς ασθενέστερη ομάδα της Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ). Μάλιστα, σε περίπτωση που κερδίσει ο ΟΦΗ αλλά και ο Λοκρός το ντέρμπι με τα Μελίσσια, η ομάδα του Βασίλη Ράλλη πέρα από την άνοδο θα πανηγυρίσει και την κατάκτηση της πρωτιάς. Ακόμα 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Κυριακής (12/05) δεν θα είναι όμοιο με τα προηγούμενα. Από πλευράς διοίκησης ετοιμάζονται εκπλήξεις στα ''Δύο Αοράκια'', ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και του Ηρακλείου ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο. 

Στην Διοικούσα Επιτροπή της έχουν την διάθεση για φιέστα, με την προϋπόθεση ότι σε αγωνιστικό επίπεδο, η αναμέτρηση θα εξελιχθεί φυσιολογικά και ο ΟΦΗ θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O OΦΗ, το Δειλινό και η τελευταία αγωνιστική

Μια... ανάσα από την άνοδο ο ΟΦΗ!

Ράλλης: «Ούτε μια κενή θέση στα Αοράκια!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.