Έτοιμες για την πρεμιέρα οι γυναίκες του Εργοτέλη

15:29 | 01/10/2021

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Εργοτέλης είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (03/10, 16.00) στο «Μαρτινέγκο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα, αναφερόμενη στο κρητικό ντέρμπι, επεσήμανε: «Ίσως είναι η μοναδική χρόνια που από νωρίς γνωρίζαμε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και αυτό έδωσε την δυνατότητα στις ομάδες να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους και να οργανωθούν.

Σε ότι αφορά την δική μας ομάδα όπως έχω πει και στο παρελθόν η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να έχουμε γρήγορο Ρυθμό στο παιχνίδι μας και μέσα από αυτό θέλουμε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σχετικά με την πρώτη αγωνιστική αρχικά εύχομαι να γίνει ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια καλή ομάδα και για εμάς όπως και για εκείνους θεωρώ ότι είναι ένα ντέρμπι το οποίο θα κριθεί στην λεπτομέρεια!

Εύχομαι καλή σεζόν για όλες τις ομάδες! Υγεία πάνω από όλα στις αθλήτριες και ευελπιστώ να δούμε ένα καλό, ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.