Έτοιμη η Επισκοπή ενόψει ΟΦΙ

09:01 | 29/09/2018

Πίστη στη νίκη εξέφρασε ο προπονητής της Επισκοπής, Γιώργος Λυρώνης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Ο τεχνικός της ομάδας, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα απέναντι στον ΟΦΙ (Κυριακή 30/9, 16.00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ευελπιστεί ότι θα δει αυτό το πάθος να βγαίνει στο γήπεδο με στόχο την καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από μία νίκη. 

Ο ίδιος τόνισε:  «πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, Ποιός δεν θα το ήθελε αυτό;

Ο ΟΦΙ είναι μία πολύ καλή όσο και δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Εμείς έχουμε κάνει το δικό μας πλάνο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. 
Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε πολύ καλά και όλα τα παιδιά κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Θεωρώ ότι κάθε ομάδα έχει κάνει το πλάνο της. Νομίζω ότι αυτός που θα το θελήσει πιο πολύ, αυτός και θα χαμογελάσει στο τέλος.»

Όλοι πανέτοιμοι

Στο εσωτερικό του τμήματος, υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές τίθενται στη διάθεσή του προπονητή και δηλώνουν «έτοιμοι» για την μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι έχει οριστεί για σήμερα στις 09.00.




Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.