Στο κατακόρυφο βρίσκονται οι προετοιμασίες των οργανωμένων του ΟΦΗ για την εκδρομή που διοργανώνουν στη Σπάρτη.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να βρίσκεται κοντά στο να καταφέρει να βρεθεί στις θέσεις ανόδου, οι φίλοι δείχνουν εμπράκτως πως είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν σε κάθε προσπάθειά τους, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Για το λόγο αυτό και προετοιμάζουν πυρετωδώς την εκδρομή τους στη Σπάρτη, για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την τοπική ομάδα. Το κόστος της εκδρομής είναι 60 ευρώ, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι διοργανώνεται εκδρομή για το εκτός έδρας με την Σπάρτη που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 60 ευρώ και οι εγγραφές θα γίνονται κάθε απόγευμα 6.00 - 10.00 στα γραφεία των συνδέσμων. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

SNAKES 4 HERAKLION CLUB ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει τη μετακίνηση ακτοπλοϊκός από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά και από εκεί οδικός στη Σπάρτη και αντίστροφα. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (16/2) το βράδυ από το Ηράκλειο και η επιστροφή το πρωί της Κυριακής (18/2).

Στην τιμή των 60 ευρώ περιλαμβάνονται όλα τα εισιτήρια μετακίνησης, αλλά και αυτό του αγώνα. Εκτός τους εκδρομείς από το Ηράκλειο, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα ταξιδεύσουν και από την Αθήνα, μόνιμοι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. Με τους πρώτους υπολογισμούς και τις ως τώρα συμμετοχές, οι εκτιμήσεις είναι πως στη Σπάρτη θα βρεθούν περισσότεροι από 100 φίλοι του Ομίλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.