Έτοιμος για νικηφόρα αυλαία

14:57 | 16/02/2018

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (17/2) αγώνα στη Σπάρτη, όπου η κρητική ομάδα θα αναζητήσει τη νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στους δεκαεννέα παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος, βρίσκονται τόσο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, όσο και ο Θανάσης Ντίνας, όχι όμως ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο τελευταίος δεν έχει απαλλαγεί ακόμα από τις ενοχλήσεις που είχε και για το λόγο αυτό προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ώστε να είναι πανέτοιμος και υγιής στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντίθετα με τον Κοιλιάρα, οι Κουτσιανικούλης και Ντίνας είναι απόλυτα έτοιμοι και ανάμεσα στους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Ο Κουτσιανικούλης μάλιστα αναμένεται να είναι και στην αρχική ενδεκάδα της κρητικής ομάδας, ενώ για τον Ντίνα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Μετά την τελευταία προπόνηση η οποία έγινε την Παρασκευή (16/2) το μεσημέρι στο ΒΑΚ, ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Στρέζος, Δεμιτζάκης, Βουό, Αργυρόπουλος, Κοέλιο, Βαφέας, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Μαχαίρας, Μονιάκης, Μπολάκης, Νάστος, Ντίνας, Παπαστεριανός, Ποτουρίδης, Πουρτουλίδης, Τοπούζης και Φαζός.

Πέραν του Κοιλιάρα εκτός αποστολής έμειναν και οι επίσης τραυματίες Λεάλ, Οικονόμου και Περογαμβράκης, μαζί με τους Κοντογιάννη, Πλευράκη, Νοικοκυράκη, Παναγιώτου και Παπατόλιο. Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το Σάββατο το βράδυ, αμέσως μετά τον αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.