Έτοιμος για την επιστροφή: Το προσεκτικό come back του Τσιλιανίδη

10:01 | 08/11/2021

Eυχάριστα είναι τα νέα με τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος σιγά-σιγά ετοιμάζεται για το μεγάλο come back και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίζει στο φιλικό της προσεχούς Παρασκευής με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο, για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Ο Έλληνας μέσος του ΟΦΗ, που ταλαιπωρήθηκε όσο κανείς άλλος και η απουσία του είναι τεράστια για την κρητική ομάδα, έχει επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αγωνιστικά είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής, εφόσον φυσικά το αποφασίσει ο Νίκος Νιόπλια.

Ωστόσο, η περίπτωση «Τσίλια» θέλει ειδική διαχείριση και μεγάλη προσοχή για να μην τον χάσει ξανά ο ΟΦΗ. Γι' αυτό το λόγο, το επόμενο διάστημα και μέχρι να επανέλθει πλήρως, ο παίκτης θα προπονείται κανονικά, αλλά ανά 2-3 εβδομάδες θα χρειάζεται κάποιες μέρες ξεκούρασης για να κάνει επιπλέον φαρμακευτικές θεραπείες. Τούτο είναι φυσιολογικό και είναι μέσα στο πρόγραμμα της αποθεραπείας ώστε να μη ζοριστεί απότομα και να είναι ομαλή η οριστική επιστροφή του στα γήπεδα και στη δράση.

Για κάποιο διάστημα, δηλαδή, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα «παίρνει ανάσες» από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και στη συνέχεια, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για να μπει κανονικά σε ρυθμούς αγώνων.

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βιαστούν και να ρισκάρουν με την περίπτωση του παίκτη και ακολουθούν κατά γράμμα την αποθεραπεία και το πρόγραμμα που απαιτείται ώστε να είναι έτοιμος και δυνατός για να βοηθήσει τους «μελανόλευκους» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο είναι ότι η μεγάλη επιστροφή έφτασε και την προσεχή Παρασκευή δεν αποκλείεται να τον δούμε απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας μετά το μακρύ χρονικό διάστημα της αποχής του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.