Έτοιμος για το… 14άρι

14:31 | 13/04/2018

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η επί κρητικού εδάφους προετοιμασία του ΟΦΗ, για τον αγώνα της Κυριακής (15/4) στις 5 (ΕΡΤ 3) αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα.

Η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/4) στο ΒΑΚ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ανακοινώνει μετά το πέρας της την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «μαυραετούς».

Εκτός αυτής έχουν μείνει οι τραυματίες Παπαστεριανός, Μονιάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, ο τιμωρημένος Λεάλ και οι Παναγιώτου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης. Ο Δερμιτζάκης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού την ερχόμενη εβδομάδα.

Την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, αποτελούν οι: Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας και Βουό.

Στόχος του ΟΦΗ στον δύσκολο αυτόν αγώνα είναι να διευρύνει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί που έχει στο ενεργητικό του με 13 συνεχόμενες νίκες, ώστε προσθέτοντας μια ακόμα να βρεθεί όλο και πιο κοντά και… σύντομα στη Super League. 

Η αποστολή της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο αεροπορικώς με πτήση για την Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να φτάσει στη Δράμα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και λίγη ώρα αργότερα θα κάνει σε γήπεδο της πόλης την τελευταία πριν τον αγώνα προπόνησή της. Η επιστροφή στο Ηράκλειο είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (16/4) το πρωί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.