Έτοιμος για το επόμενο βήμα

14:31 | 09/02/2018

Με τον Κοέλιο να είναι στην αποστολή και χωρίς απρόοπτα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (10/2) με τη Βέροια στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Πορτογάλος μέσος είναι ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε για την αναμέτρηση ο Νίκος Παπαδόπουλος και δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής, δύσκολα όμως θα τον έχει στους βασικούς 11 της αναμέτρησης. Στην αποστολή μετέχουν όλοι οι νέοι παίκτες της κρητικής ομάδας, ενώ απουσιάζουν μόνο οι γνωστοί τραυματίες.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ομίλου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Δερμιτζάκη, Παπατόλιου, Κοιλιάρα, Λεάλ, Οικονόμου και Περογαμβράκη οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης η οποία έγινε στο «Γεντί Κουλέ», ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Στρέζος, Παναγιώτου,Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης,Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης και Βουό.

Στόχος όλων στον ΟΦΗ είναι να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, ει δυνατόν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα διατηρήσει το θετικό κλίμα που υπάρχει τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις τάξεις των φιλάθλων. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.