Έτοιμος και «αδικημένος»

Betsson Super League 2

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έδωσε ακόμα ένα φιλικό το απόγευμα του Σαββάτου. Σε αυτό, όπως στα περισσότερα, βγήκε νικητής και μάλιστα με όμορφο, κατά διαστήματα, ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, για την κρητική ομάδα το παιχνίδι με τον Γιούχτα, δεν ήταν το τελευταίο φιλικό. Και λέω δυστυχώς, γιατί η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δείχνει εδώ και καιρό σε πολύ καλή κατάσταση και παρουσιάζεται έτοιμη για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η σέντρα της Football league ορίστηκε στις 14 Οκτωβρίου, χωρίς κανείς να παίρνει... όρκο γι αυτό. Γίνεται αντιληπτό, ότι απομένουν ακόμα τρεις εβδομάδες και σε αυτές, ο Εργοτέλης θα συνεχίσει τα φιλικά, ίσως και να φτάσει μάλιστα σε διψήφιο αριθμό αγώνων, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Ένα πρωτάθλημα που οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής, άλλες απέκτησαν παίκτες αργά και η καθυστέρηση τις ευνοεί και άλλες ''σφυρίζουν'' αδιάφορα. Ο Εργοτελης, αντίθετα, δικαίως μπορεί να αισθάνεται αδικημένος λόγω.... ετοιμότητας.

Χθες, στο Παγκρήτιο, ακόμα και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές έδειχναν σε αρκετές στιγμές να μην απολαμβάνουν το παιχνίδι. Έδειχναν, και δικαιολογημένα, να... βαριούνται να αγωνιστούν σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει μια επιπλέον δουλειά: να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές στην ίδια κατάσταση μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.