Έτοιμος και φορτσάτος ο Λάμπρου

ΟΦΗ

Ο Λάζαρος Λάμπρου αποτελεί την 8η και τελευταία, χρονικά, μεταγραφή του ΟΦΗ, με τον αστερίσκο φυσικά τους ελεύθερους και το ενδεχόμενο να κινηθεί η κρητική ομάδα στη συγκεκριμένη αγορά.

Ο 24χρονος εξτρέμ ταξίδεψε την Τρίτη στο Ηράκλειογια να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο για να προλάβουν οι επικεφαλής το προβλεπόμενο deadline και να ανακοινωθεί επίσημα.

Το ευχάριστο για τον ΟΦΗ και δη τον Νίκο Νιόπλια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ακολούθησε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και σε αγώνες και είναι πανέτοιμος να προσφέρει από την πρώτη στιγμή. Οπερ σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο σαββατοκύριακο και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Ο Λάμπρου θα μπει άμεσα στις προπονήσεις για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και τους συμπαίκτες του και γενικότερα για να μπει στο κλίμα. Είναι αν μη τι άλλο θετικό που ο ΟΦΗ πήρε έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δεν χρειάζεται χρόνο για να μπει στη δράση. Ο Λάμπρου είναι αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη «πάρε με, βάλε με».

Μάλιστα, ο ίδιος είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση αφού πήγε σε μία ομάδα που τον υπολογίζουν και θα έχει χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος παίκτης θέλει να αποδείξει πράγματα και να κάνει μία δυνατή επανεκκίνηση στην καριέρα του για να επιστρέψει στις προ διετίας εμφανίσεις που ήταν και οι καλύτερες έως τώρα στο βιογραφικό του.

''Χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Αποφασισμένος και με τεράστιο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχω τους στόχους μου'' δήλωσε στην πρώτη του ανάρτηση με την εμφάνιση του ΟΦΗ, με αναφορά στο κίνητρο που του δίνει η απόφαση να βρεθεί στην Κρήτη και τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώθηκε ο Λάμπρου

Καμία εξέλιξη με Γιάννου

Στο Ηράκλειο για τις υπογραφές ο Λάμπρου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.