Έτοιμος να επιστρέψει ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ

16:30 | 05/12/2023

Ο φόργουορντ των Φιλαδέλφεια 76ερς, Κέλι Ούμπρε Τζ., είπε ότι πέρασε ένα «τραυματικό» γεγονός όταν χτυπήθηκε από ένα όχημα στις 11 Νοεμβρίου.

Ο Ούμπρε μίλησε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα για το περιστατικό και ενώ αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 11 αγώνες όταν οι 76ερς επισκεφτούν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα).

Ο Ούμπρε, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στο περιστατικό, είχε να ασχοληθεί και με ένα σύνολο ανθρώπων στο Διαδίκτυο που ήταν δύσπιστοι σχετικά με την εκδοχή του για τα γεγονότα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς σε μια αναφορά της αστυνομίας.

«Αυτή ήταν και είναι μια πολύ τραυματική κατάσταση για μένα και την οικογένειά μου», είπε. «Μακάρι η ζωή μου να μην ήταν σαν το «The Truman Show», όπου ο καθένας μπορεί να το παρακολουθήσει και να έχει τη δική του γνώμη για τη ζωή μου. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να το αντιμετωπίσουμε... και εμένα μου λείπει η παρουσία μου στο γήπεδο, κάτι που με βοηθάει να έχω σώας τας φρένας».

Ο Ούμπρε ανέφερε τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα καθώς αρνήθηκε να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες. Η αστυνομία είπε ότι δεν έχει κανένα αποδεικτικό βίντεο για το ατύχημα, κάτι που οδήγησε σε εικασίες που ο Ούμπρε έκρινε ως άδικες.

«Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ αδιάφοροι και αναίσθητοι. Είναι κάτι που συνέβη στη ζωή μου και είναι πολύ επιζήμιο για μένα καθώς χάνω χρόνο από τη δουλειά μου», είπε ο Ούμπρε. «Έτσι, είμαι πραγματικά ευλογημένος που δεν ήταν χειρότερο από αυτό που είναι, και που μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά, να χαμογελάσω, να περπατήσω, να μιλήσω και να αναπνεύσω».

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ασημί όχημα που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα χτύπησε τον Ούμπρε καθώς διέσχιζε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του στη γειτονιά Centre City της Φιλαδέλφειας. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και έφερε τραύματα στο ισχίο και στο δεξί πόδι εκτός από το σπασμένο πλευρό.

«Μίλησα με την αστυνομία για αυτήν την κατάσταση και υπάρχει συνεχής έρευνα», είπε ο Ούμπρε αφού ευχαρίστησε την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, Νικ Νερς.

Ο Ούμπρε, ο οποίος γίνεται 28 το Σάββατο, διανύει την πρώτη του σεζόν με τους 76ερς και ενώ έχει αγωνιστεί σε Ουάσιγκτον (2015/18), Φοίνιξ (2018/20), Γκόλντεν Στέιτ (2020/21) και Σάρλοτ (2021/23).

Είχε μέσο όρο 16,3 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε οκτώ παιχνίδια πριν από τον τραυματισμό του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.