Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

09:52 | 30/09/2020

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να ανατρέψει την ήττα 2-1 του στο πρώτο ματς, προκειμένου να περάσει στους ομίλους του Champions League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει να ανατρέψει την ήττα 2-1 του στο πρώτο ματς, προκειμένου να περάσει στους ομίλους του Champions League (22:00). Ο “Δικέφαλος” του Βορρά έχει μια μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι για την πρόκριση, την ίδια στιγμή που η διοίκηση έχει στραμμένη την προσοχή της στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του υπομονή στο παιχνίδι τους και “καθαρό μυαλό”, ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα έχουν και παράλληλα να αποφύγουν τα λάθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 3-4-2-1 και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα καθίσει στην εστία, με τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Γιαννούλης και Κρέσπο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Οι Πέλκας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, με τους Τσόλακ και Τζόλη να διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η ρωσική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τους Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Βιλένα, Όλσον, Σουλεϊμάνοφ, Καμπελά, Κλάεσον και Μπεργκ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.