Euroleague: Μόνο «διπλό» βλέπει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

10:02 | 04/04/2024

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Euroleague και η αγωνία κορυφώνεται για τη θέση που θα καταλάβουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ενόψει της συνέχειας του πρώτου τη τάξει ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Στην 33η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θα πάρει θέση στο τζάμπολ ως 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, ισοβαθμώντας όμως με την 3η Μονακό και την 4η Μπαρτσελόνα (21-11) και ο Ολυμπιακός ως 6ος ισοβαθμώντας με την 5η Φενερμπαχτσέ (20-12), από την οποία ηττήθηκε με 2 πόντους στην Κωνσταντινούπολη και υποδέχεται στο ΣΕΦ, στην 34η και τελευταία αγωνιστική. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους αυτή την εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος στη μάχη της 33ης αγωνιστικής, καθώς την Πέμπτη (4/4, 20:00) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι. Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Μόναχο, με αντίπαλο την Μπάγερν, την Παρασκευή (5/4, 21:30).

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι ελληνικές ομάδες θα περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του αγώνα Μπαρτσελόνα-Μακάμπι Τελ Αβίβ (4/4), Μονακό-Ζαλγκίρις Κάουνας (4/4) και Φενερμπαχτσέ-Αναντολού Εφές (5/4).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.