EuroLeague: Μόνο ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με την οριστική διακοπή

14:20 | 25/05/2020

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εμφανίστηκε αρνητική με το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής της EuroLeague.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος στην EuroLeague ολοκληρώθηκε, με την εισήγηση του Ζόρντι Μπερτομέου περί οριστικής διακοπήςνα βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων κι από εκεί να προκύπτει η απόφαση για το φινάλε της σεζόν 2019/20.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, κι αφού πρώτα έκανε τη δική του εισήγηση για το θέμα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague ζήτησε από τις έντεκα ομάδες - μετόχους να τοποθετηθούν για το θέμα. Κι εκεί παρουσιάστηκε σημαντική σύγκλιση απόψεων, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ αυτής της σκέψης, δεδομένου ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες για επιστροφή στην δράση ήταν πάρα πολλά.

Η μοναδική ομάδα που στη διαδικασία της συζήτησης τάχθηκε κατά με την οριστική διακοπή ήταν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μία θέση που εκφράστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν παρών στην τηλεδιάσκεψη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να καταγραφεί πως δεν επρόκειτο για ομόφωνη απόφαση περί διακοπής της φετινής σεζόν.

Οι υπόλοιπες δέκα ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague συμφώνησαν με τον Ζόρντι Μπερτομέου, κι έτσι προέκυψε η απόφαση για την οριστική διακοπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.