Europa League: Mατς - πρόκληση για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

10:24 | 29/10/2020

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ισχυρή Λέστερ στο ΟΑΚΑ (19.55), απέναντι στην φορμαρισμένη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία (22.00) - όλο το πρόγραμμα

Έπειτα από την χθεσινή πανδαισία στο Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα συναντάμε την 2η αγωνιστική του Europa League, η οποία μάλιστα έχει έντονο Ελληνικό ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την φορμαρισμένη Λέστερ, για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League (19:55).Ο «δικέφαλος» μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα στην πρεμιέρα των ομίλων, δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Μάσιμο Καρέρα και τους παίκτες του να ψάχνουν πάση θυσία το τρίποντο.Ο Ιταλός προπονητής έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνη, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν λόγω τραυματισμών, αλλά τον Γαλανόπουλο.

Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ ξεκίνησε με νίκη επί της Ζόρια στην έδρα της με 3-0 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται και από νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Αρσεναλ με 1-0, έχοντας μάλιστα φροντίσει να ξεκουράσει για μεγάλο ματς του παιχνιδιού, το μεγάλο της «όπλο» τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή και έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Ζόρια με την Μπράγκα στην Ουκρανία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται απόψε (22.00) στη Γρανάδα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από την ισπανική ομάδα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα και πλέον επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία που θα του δώσει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στη Γρανάδα χωρίς απουσίες , στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γρανάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με μια ήττα σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, προέρχεται και από νίκη επί της PSV (1-2) στην πρεμιέρα των ομίλων. κάτι που απέδειξε και με τη νίκη επί της Αϊντχόφεν μέσα στην Ολλανδία την προηγούμενη εβδομάδα.

Από το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σλάβια Πράγας - Λεβερκούζεν, Νις - Χάποελ Μπερ Σέβα, Σοσιεδάδ - Νάπολι, Λιλ - Σέλτικ, Σιβασπόρ - Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αντβέρπ - Τότεναμ, ενώ το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:

ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1ος Όμιλος

(22:00) Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας
(22:00) Κλουζ - Γιουνγκ Μπόις

2ος Όμιλος

(22:00) Άρσεναλ - Ντάνταλκ
(22:00) Μόλντε - Ραπίντ Βιένης

3ο Όμιλος

(22:00) Σλάβια Πράγας - Λεβερκούζεν
(22:00) Νις - Χάποελ Μπερ Σέβα

4ος Όμιλος

(22:00) Μπενφίκα - Σταντάρ Λιέγης
(22:00) Ρέιντζερς - Λεχ Πόζναν

5ος Όμιλος

(22:00) Ομόνοια - Αϊντχόφεν
(22:00) Γρανάδα - ΠΑΟΚ

6ος Όμιλος

(22:00) Σοσιεδάδ - Νάπολι
(22:00) Άλκμααρ - Ριέκα

7ος όμιλος

(19:55) Ζόρια - Μπράγκα
(19:55) ΑΕΚ - Λέστερ

8ος Όμιλος

(19:55) Μίλαν - Σπάρτα Πράγας
(19:55) Λιλ - Σέλτικ

9ος Όμιλος

(19:55) Σίβασπορ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
(19:55) Καραμπάχ - Βιγιαρεάλ

10ος Όμιλος

(19:55) Αντβέρπ - Τότεναμ
(19:55) ΛΑΣΚ Λιντς - Λουντογκόρετς

11ος Όμιλος

(19:55) Φέγενορντ - Βόλφσμπεργκερ
(19:55) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

12ος Όμιλος

(19:55) Ερυθρός Αστέρας - Σλόβαν Λίμπερετς
(19:55) Γάνδη - Χοφενχάιμ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.