Europa League: Ώρα ημιτελικών

11:54 | 16/08/2020

Βγαίνει απόψε (22.00) το πρώτο «εισιτήριο» για Κολονία.

To Europa League επιστρέφει σήμερα στη δράση μ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι. Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Σεβίλλη αναμετράται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται φυσικά για ένα ζευγάρι, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει το τρόπαιο, ωστόσο η… μοίρα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες ένα γύρο πριν από το τέλος της διαδρομής.

Οι Ανδαλουσιανοί έχουν κατακτήσει πέντε φορές τη διοργάνωση και αποτελούν τους πολυνίκεις του θεσμού, ενώ στοχεύουν να φτάσουν φέτος στα έξι τρόπαια.

Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ενδεικτικό το γεγονός πως έχουν να χάσουν 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ανεβασμένοι και «διψούν» για διάκριση μετά από αρκετά χρόνια. Σεβίλλη και Μάντσεστερ μέχρι στιγμής δεν έχουν ηττηθεί στα ημιτελικά του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι για κάποια απ’ τις δύο η παράδοση θα «σπάσει».

Πριν από μία διετία είχαν αναμετρηθεί στα πρώτα νοκ άουτ του Champions League. Οι Ισπανοί είχαν χαμογελάσει τότε, αφού είχαν επικρατήσει 1-2 στο «Ολν Τράφορντ», ενώ στη έδρα τους η συνάντηση είχε λήξει 0-0. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Ίντερ ή τη Σαχτάρ (παίζουν αύριο) στον τελικό της Κολονίας στις 21 Αυγούστου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.