Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ

23:54 | 27/08/2020

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του, αδύναμου στην κλήρωση, ΟΦΗ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο ΟΦΗ θα είναι οριστικά στους αδύναμους του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. Θυμίζουμε ότι παίζει στις 17 Σεπτεμβρίου σε μονό παιχνίδι (η έδρα θα βγει με κλήρωση), ενώ η κλήρωση για τον αντίπαλο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Το έργο του ΟΦΗ ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο, αφού περίμενε πολλές... εκπλήξεις στα φαβορί των αγώνων της Πέμπτης. Έτσι, δεν κατάφερε να μπει στους ισχυρούς και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του για τον 2ο προκριματικό γύρο στη μεγάλη ευρωπαϊκή του επιστροφή.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ:

Τότεναμ (Αγγλία), Βασιλεία (Ελβετία), Κοπεγχάγη (Δανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Μάλμε (Σουηδία), Παρτιζάν (Σερβία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Γρανάδα (Ισπανία), Μίλαν (Ιταλία), Ρέιντζερς (Σκωτία), Μάδεργουελ (Σκωτία), Χάποελ Μπερ-Σεβά (Ισραήλ), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Απόλλων Λεμεσσού (Κύπρος), Βίντι (Ουγγαρία), Ρίο Άβε (Πορτογαλία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Χάιντουκ, Σπλιτ (Κροατία), Σκεντίγια (Β.Μακεδονία), Ρεμς (Γαλλία), Κοβαλίνκα (Ουκρανία), Βίλεμ (Ολλανδία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Γιάμπλονετς (Τσεχία), Λεχ Πόζναν (Πολωνία), Χάρτμπεργκ (Αυστρία), Αμπερντίν (Σκωτία), Μόσταρ (Βοσνία), Καϊράτ (Καζακστάν), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Άαρχους (Δανία)

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τα γκρουπ με τους υποψήφιους αντιπάλους. Πριν την κλήρωση θα χωριστούν σε γκρουπ και θα μάθει δηλαδή ο ΟΦΗ πιο συγκεκριμένα τους πιθανούς αντιπάλους που θα βγουν με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια κτλ. Από το γκρουπ που θα προκύψει θα μπει στην κλήρωση το μεσημέρι ο Όμιλος.

Να προσθέσουμε εδώ ότι ο ΟΦΗ θα μπει στην κληρωτίδα και την Τρίτη, όταν και θα μάθοει τον πιθανό αντίπαλο (ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος) στον 3ο προκριματικό γύρο εφόσον βέβαια προκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικά στους αδύναμους ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.