Ευκαιρία να… ξανασυστηθεί

SMS
08:34 | 12/01/2019

Ο Χουάν Νέιρα «συστήθηκε» κόντρα στον Πανιώνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το Σάββατο (12/01) έχει την ευκαιρία να το ξανακάνει…

Η εμφάνιση του Αργεντινού μέσου στην πρεμιέρα του ΟΦΗ στη Ν. Σμύρνη ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτική. Σημείωσε δυο τέρματα και γενικότερα με την παρουσία του είχε φανεί πως θα είναι ο ηγέτης στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ομίλου.

Η πορεία, βέβαια, δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι συχνοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει αρκετά τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, που δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα, αν και ακόμη παραμένει ο πρώτος σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα με τα 3 τέρματα που έχει σημειώσει.

Ο Νέιρα, ωστόσο, είναι πλέον υγιής, έχει τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου και υπολογίζεται ενόψει Πανιωνίου. Δε γινόταν, εξάλλου, να χάσει το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα που οργίασε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Έχει, έτσι, τη δυνατότητα, εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, να «ξανασυστηθεί» ή για την ακρίβεια να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα στον ΟΦΗ, με την έναρξη του νέου έτους.

 Θυμηθείτε τα γκολ του Νέιρα στη Ν. Σμύρνη: 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.