Εύκολα ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα

20:26 | 22/09/2021

Ο Ολυμπιακός πέρασε το έως τώρα πιο εύκολο και ξένοιαστο φετινό απόγευμά του στη φετινή Σούπερ Λίγκα μα αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, του οποίου επιβλήθηκε με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της -εμβόλιμης- 3ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν άνοιξαν τι σκορ στο 8΄ με τον επανακάμψαντα στη δράση Μασούρα κι έφτασαν στο 3-0 με τα δύο πρώτα γκολ του Τικίνιο στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο 47ο και 72ο λεπτό, για να μειώσει ο Ντάουντα στο 79΄ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Βρουσάι στο 87΄.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων, που απόντος του τραυματία Ελ Αραμπί είδαν το δεύτερο «κανόνι» τους να σκοράρει δις ανοίγοντας «λογαριασμό» στη Λίγκα της περιόδου 2021-22.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ (76΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσουκ (67΄ Καρμπόβνικ), Κούντε, Μπουχαλάκης (77΄ Σουρλής), Ονιεκούρου (76΄ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (67΄ Λόπες), Τικίνιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (67΄ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (67΄ Βιτλής), Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλης (58΄ Παμλίδης), Ματέι (82΄ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (57΄ Ντάουντα).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.