Ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα ο Πέδρι

17:05 | 15/10/2021

Το νέο αστέρι των Καταλανών δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που ανανέωσε με τους «μπλαουγκράνα».

Ο Πέδρι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα και στην παρουσίαση του τόνισε πως παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του και τόνισε ότι οι Καταλανοί έχουν πολύ μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι. Η «Μπάρτσα» είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Το γεγονός πως με εμπιστεύονται με κάνει περήφανο. Το ντεμπούτο μου ήταν μια όμορφη ημέρα παρά το γεγονός πως έγινε κλεισμένων των θυρών. Τα γήπεδα πρέπει πάντα να είναι γεμάτα. Οι οπαδοί έδειξαν από την πρώτη ημέρα πως με αγαπούν και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Νιώθω καλά στη Μπαρτσελόνα έχω τα πάντα εδώ.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους αρχηγούς για τη βοήθεια τους. Οι νεαροί της πρώτης ομάδας έχουν μεγάλη ποιότητα. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον κόσμο και εξελισόμαστε κάθε μέρα.

Ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Περνάμε δύσκολες στιγμές, όμως πιστεύω πως θα σηκωθούμε και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για τη διάκριση του ως υπoψήφιος για «Golden Boy»: «Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος για "Golden Boy". Χαίρομαι και για την υποψηφιότητα του Γκάβι και του Πίνο. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο "δυναμικό", όμως είναι απαραίτητοι παίκτες με την ποιότητα του Γκάβι».

Κλείνοντας ανέφερε πως: «Θα παλέψω για αυτό το σήμα όσο μπορώ. Ελπίζω μια μέρα να καταφέρω να κάνω τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.