Ευτυχώς που ο ΟΦΗ δεν είναι για πλέι οφ!

21:15 | 17/01/2021

Ο βασιλιάς μας είναι γυμνός, η ομάδα δεν μπορεί καν να κάνει τα βασικά. Σχολιάζει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Ένα ακόμη πονεμένο απόγευμα, στα τόσα φετινά, για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ήλθε να δείξει τη φετινή γύμνια της ομάδας, την αδυναμία να κοιτάξει τους λεγόμενους BIG 4 στα μάτια, να δείξει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από αυτή τη μέτρια, με σκαμπανεβάσματα και χωρίς αγωνιστική ταυτότητα χρονιά στην ομάδα.

Όμως για ένα ακόμη παιχνίδι (θυμίζουμε όλα 0-3 με Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ, προφανώς χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας) δείχνουν πως ο βασιλιάς μας είναι γυμνός, η ομάδα δεν μπορεί καν να κάνει τα βασικά απέναντι στα κάποτε ντέρμπι του Ηρακλείου και είναι άδικο για όλους όσοι κινούνται γύρω από την ομάδα να παραμυθιάζονται για τη διεκδίκηση του στόχου της εξάδας.

Και όσο νωρίτερα συνειδητοποιήσουν όλοι πως η χρονιά χάθηκε, ας δούμε με ρεαλισμό την επόμενη που είναι ακόμη μακριά, τόσο μπορεί να περιμένουμε πως από Σεπτέμβρη μεριά, όταν λογικά θα επιστρέψει και ο κόσμος, τότε μπορούν να ξαναμπούν οι βάσεις για κάτι καλύτερο. Διότι τι τα θες τα μεταξωτά βρακιά της εξάδας, όταν σε πετσοκόβουν στην κάποτε απόρθητη έδρα σου όλοι όσοι περιμένουν να αναστηθούν! Θα πει κάποιος ναι έπαιζες με λιγότερο παίκτη για μια ώρα, ναι σου λείπουν καμμιά δεκαριά, ναι δεν έχεις τον κόσμο σου, αλλά ξέρετε όταν στο τέλος κάνεις το λογαριασμό, όλα αυτά φαντάζουν στο τέλος τέλος, φτηνές δικαιολογίες!

Όταν είσαι πανελλήνια (παγκόσμια δεν ξέρω, αλλά πιθανόν) πρωτοτυπία να παίζεις από την αρχή της χρονιάς χωρίς σέντερ φορ και ενώ ψάχνεις παίκτη αυτόν που φέρνεις για δοκιμή είναι το γκολκίπερ Νικοπολίδη κι αυτό δεν μπορεί να το κατανοήσει ούτε και ο πιο αδαής, ε, δεν σου φταίνε οι παίκτες, ο Σίμος και τα εφτά κακά της μοίρας σου!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, νομίζω πως ευτυχώς τελικά που δεν πάει ο ΟΦΗ για πλέι οφ, γιατί θα ήταν πλέι... ωχ, η χαρά των πελατών, μια ταινία με απαραίτητη τη γονική συναίνεση!

Από την άλλη, μια δόση αυτοκριτικής, ένα συγνώμη απέναντι στον κόσμο, έναν απολογισμό βρε αδερφέ για το ότι γίναμε οι καρπαζοεισπράκτορες εκείνων που πέρσι τους βλέπαμε στα ίσα, ε, αυτό πια είναι λαϊκή απαίτηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3: «Λευκή πετσέτα» ο απογοητευτικός ΟΦΗ!

Τα γκολ της βαριάς ήττας του ΟΦΗ

Κόκκινη μέσω VAR στον Βάτερμαν - με 10 από το 26' ο ΟΦΗ!

Βάτερμαν: «Δεν ήταν κόκκινη»!

Σίμος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποβολή»

Γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Διαμαντή ο Σίμος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.