Στοίχημα: Φαβορί η Μίλαν, με τα γκολ σε Αγγλία και Ισπανία

19:10 | 03/11/2023

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του Capitano.gr


Γράφει ο Βασίλης Ναξάκης


Νιούκαστλ - Άρσεναλ (19:30)

Ένα παιχνίδι με αρκετές απουσίες, ειδικά για τους γηπεδούχους είναι αμφίρροπο να πούμε που θα καταλήξει το τρίποντο της νίκης, όμως είναι δύο ομάδες που σίγουρα τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο!
Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 17 βαθμούς, ενώ μετράνε 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, σκοράροντας στα 9 από τα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι Κανονιέρηδες φιγουράρουν στην 2η θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος όντας αήττητη μόνο 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή, μετρώντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε ισάρiθμα ματς, ενώ να σημειωθεί ότι έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Σκοράρισμα εκατέρωθεν και συνεπώς το G/G στην απόδοση του 1,70 (stoiximan)

Μίλαν - Ουντινέζε (21:45)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο Ιταλικό πρωτάθλημα η Μίλαν φιλοξενεί την Ουντινέζε στο Σαν Σίρο. Σε ένα παιχνίδι που η πλάστιγγά γέρνει ξεκάθαρα στους γηπεδούχους μιάς και η διαφορά τους στο πρωτάθλημα είναι χαώδες. Βέβαια δεν είναι μόνο η βαθμολογία που χωρίζει φέτος τις δύο ομάδες αλλά και η ποιότητα στα ρόστερ τους, όπου κάνει την Μίλαν ξεκάθαρο φαβορί.
Πιο αναλυτικά η Μίλαν βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 3 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση και την Ίντερ. Στα πρώτα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος η γηπεδούχος ομάδα έχει βρει δίχτυα στα 9 από αυτά, ενώ διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη η Ουντινέζε, βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 17η θέση και στο +3 από την ουραγό Σαλερνιτάνα, έχοντας την 6η χειρότερη άμυνα στην Σέριε Α. Επιπρόσθετα έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 10 παίχνιδια πρωταθλήματος φέτος.

Νίκη της Μίλαν με συνδυασμό. 1 & Over 1,5 λοιπόν στην απόδοση του 1,72 (stoiximan)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα (22:00)

Με ένα ντέρμπι θα κλείσει η αγωνιστική δράση του Σαββάτου στην Ισπανία, καθώς η Σοσιεδάδ υποδέχεται στο Σαν Σεμπασιάν την Μπαρτσελόνα.
Το σύνολο του Alguacil, βρίσκεται στην 5η θέση της Λα Λιγκα με όπλο τους, την πολύ καλή τους έδρα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που παραμένουν αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί 6 φορές φέτος, μετρώντας 4 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες. Να σημειωθεί ότι από το ξεκίνημα της σεζόν έχοντας παίξει 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει στα 14 από αυτά.
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους βρίσκονται μία θέση πάνω από την Σοσιεδάδ στο +5, με μόνο στόχο να φτάσουν την ρεάλ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μέχρι και πριν μία αγωνιστική η ομάδας της Βαρκελώνης ήταν αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ σκοράρει φέτος σε όλους τους αγώνες τους, σε όλες τις διοργανώσεις, πέραν της 1ης αγωνιστικής όπου έμεινε στο μηδέν με την Χετάφε.
Βλέπουμε λοιπόν δύο ομάδες που αρέσκονται να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουν πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα.

Επιλέγουμε το G/G στην πολύ καλή απόδοση του 1,70 (stoiximan)

Συνολική απόδοση δελτίου: 4,97!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.