Φαν Βέερτ: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω»

09:50 | 08/09/2022

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε ο Τομ Φαν Βέερτ. 

Ο Ολλανδός στράικερ ολοκλήρωσε το απόγευμα τη μετακίνησή του από το Βόλο στον «Δικέφαλο» καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στη συνέχεια στάθηκε μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ στο Youtube και τόνισε:

«Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ένιωσα μια θερμή υποδοχή από όλους στο κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πάντα επιζητώ το καλύτερο.

Θέτω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα τώρα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να με βοηθήσουν να σκοράρω. Οπότε φυσικά και στοχεύω σε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από την περσινή, παρότι ήταν για εμένα μια πολύ καλή χρονιά.

Φυσικά και ο βασικός στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει επιτυχίες, να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα ματς, να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται.

Ευχαριστώ (τον κόσμο) για όλα τα μηνύματα και την θερμή υποδοχή. Και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω και να σκοράρω για αυτή την καταπληκτική ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.