Φαν Σιπ: «Γι' αυτό επέλεξα τον Πασχαλάκη»

14:07 | 14/10/2019

Ενόψει του αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία, την Τρίτη, για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Τζον Φαν Σιπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ελλάδας με την Ιταλία και τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο ομοσπονδιακός προπονητής ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στο τέρμα την ώρα που δεν είναι πια βασικός γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ: «Ο Μπάρκας τραυματίστηκε. Ο Πασχαλάκης ήταν μαζί μας στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Μία προσωπικότητα που βγάζει ενέργεια, δεν έπαιξε στα τελευταία δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλαμε και τον Διούδη. Όταν έχουμε τους παίκτες μαζί μας τότε βλέπουμε και κρίνουμε. Ο Πασχαλάκης έβγαλε τρομερή ενέργεια, ο Βλαχοδήμος είχε ένα μικρό πρόβλημα από την Μπενφίκα. Αυτή η ενέργεια ήταν σημαντική για εμάς και γι' αυτό τον διαλέξαμε να αγωνιστεί βασικός. Πάντα έτσι κρίνουμε. Η Εθνική δεν είναι διακοπές. Δεν έρχεσαι εδώ για να προπονείσαι στο 60%, πρέπει να τα δίνεις όλα και με βάση αυτό κρίνουμε το ποιοι παίζουν και το ποιοι συμμετέχουν στην Εθνική», ήταν η απάντησή του.

Οσον αφορά στο πλάνο του για το ματς με τη Βοσνία, αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει, πάλι, σε αλλαγές: «Θα ακολουθήσουμε το ίδιο στυλ, με κάποιες μικρές αλλαγές. Θέλουμε κόντρα στη Βοσνία να χτίσουμε έναν τρόπο ανάπτυξης λίγο πιο επιθετικό. Θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και φρέσκοι. Ίσως δούμε κάποιους νέους παίκτες. Δεν είναι μόνο οι έντεκα που παίζουν στο αρχικό σχήμα, έχουμε 25 ποδοσφαιριστές που παλεύουν για μια θέση και να μας δείξουν ότι στο μέλλον θα θέλουν να είναι μέλη της Εθνικής. Οπότε αύριο θα παρατάξουμε μια σκληρή ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.