Fan zone και εκπλήξεις υπόσχεται η ΕΠΟ πριν τον τελικό... στο άδειο Πανθεσσαλικό

SMS
09:35 | 21/05/2024

Η ΕΠΟ διοργανώνει τελικό χωρίς κόσμο (ξανά), αλλά ετοιμάζει εκπλήξεις... για τον κόσμο.

Ο σαββατιάτικος αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων των δύο ομάδων, αλλά η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι για δύο μέρες στο Βόλο θα δημιουργηθεί Fan Zone, όπου οι φίλαθλοι των φιναλίστ και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο και να διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα ο μεγάλος χορηγός του θεσμού (η στοιχηματική Betsson) έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson πλησιάζει καθώς στις 25 Μαΐου στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Πριν τον αγώνα όμως, η Betsson σε συνεργασία με την ΕΠΟ, θα δώσουν ακόμα περισσότερη πνοή στην τοπική κοινωνία του Βόλου καθώς στις 24 και τις 25 Μαΐου, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία Βόλου, δίπλα από το κτήριο της Καπναποθήκης Παπαστράτου, θα περιμένουν τον κόσμο της πόλης για να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Ένα Fan Zone γεμάτο με ποδοσφαιράκια και εκπλήξεις από την Betsson, με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση! Η κούπα θα είναι εκεί και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της.

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.