Φάση των «16»: Το Champions League επιστρέφει

09:23 | 13/02/2024

Πρεμιέρα με δύο ματς στη φάση των «16» του Champions League

Μετά τη χειμωνιάτικη διακοπή το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει δυναμικά απόψε με τη διεξαγωγή των πρώτων αναμετρήσεων για τη νοκ άουτ φάση των «16».

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σημαντικούς αγώνες με τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στραμμένα σε δύο γήπεδα, σε Αυστρία και Δανία και πιο συγκεκριμένα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι φιλοξενείται από τη Λειψία με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στο ρόλο του φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι από τις επικίνδυνες της διοργάνωσης ούσα ικανή να κάνει τη ζημιά. Για τους Μαδριλένους προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Ο αστέρας της Ρεάλ θα απουσιάσει από το αποψινό παιχνίδι, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό σε 15 βράδια.

Όσον αφορά στην κάτοχο του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι, έχει, θεωρητικά, εύκολη αποστολή στην έδρα της Κοπεγχάγης. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα με την ορμή που έχει από τις νίκες στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ έχει στόχο να «καθαρίσει» από το πρώτο παιχνίδι της πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα της φάσης των «16» και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 2)

Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι (22:00, Cosmote Sport 3).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.