Φελίπε-Λάμπρου: Οι δύο υποθέσεις που θα κρίνουν τον σχεδιασμό

ΟΦΗ

Δύο ξεχωριστές περιπτώσεις με κοινό σημείο την επιθυμία του ΟΦΗ να τους κρατήσει.

Ο ΟΦΗ έχει αρχίσει την προεργασία για τις μεταγραφικές του κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, αλλά όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το υπάρχον ρόστερ για να γίνουν στη συνέχεια οι προσθήκες που πρέπει.

Εκτός από τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και τις περιπτώσεις Καστάνιος και Σελίμοβιτς, ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί δύο υποθέσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό: η μία είναι του Λάζαρου Λάμπρου και η άλλη του Λουίζ Φελίπε.

Κοινό στοιχείο ότι αγωνίζονται και οι δύο με τη μορφή δανεισμού. Κοινή είναι και η επιθυμία, από πλευράς, ΟΦΗ να τους κρατήσει και του χρόνου. Αμφότερες οι περιπτώσεις είναι δύσκολο να μπουν σε ζυγαριά και να δούμε προς τα πού γέρνουν, αλλά δεδομένα ο Ομιλος θα το παλέψει.

Στην περίπτωση του Φελίπε, το κασέ του είναι απλησίαστο για τα δεδομένα του ΟΦΗ οπότε προφανώς δεν μπορεί να τεθεί θέμα αγοράς, αλλά όπως είναι γνωστό από τον χειμώνα όταν και αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής, η Κρητική ομάδα θα κάτσει ξανά το καλοκαίρι στο τραπέζι με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας και θα συζητήσουν από νέα βάση για να διαπιστώσουν αν μπορεί να συνεχιστεί ο δανεισμός. Αυτό αν μη τι άλλο είναι στα θετικά της υπόθεσης και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στην περίπτωση του Λάμπρου τα πράγματα είναι γνωστά. Ο παίκτης είναι δανεικός, υπάρχει οψιόν αγοράς και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι (το '23). Όλα θα κριθούν, βέβαια, από την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά και κυρίως από την πλευρά του Λουτσέσκου. Θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει προετοιμασία με τον Ρουμάνο ώστε να περάσει από εξετάσεις ή ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ήδη δώσει την έκθεσή του συνολικά για το ρόστερ; Όπως και να 'χει ο ΟΦΗ θα συζητήσει και την περίπτωση ανανέωσης του δανεισμού, αλλά και την περίπτωση αγοράς του ποδοσφαιριστή. Σε αυτή την περίπτωση η ουσία στις διαπραγματεύσεις είναι η στάση που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ αναφορικά με τα οικονομικά «θέλω» του.

Οι παραπάνω περιπτώσεις χαρακτηρίζονται κρίσιμες γιατί ανάλογα με την εξέλιξή τους θα διαμορφωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Αν ο Φελίπε παραμείνει τότε ο ΟΦΗ δεν θα κινηθεί για άλλον επιθετικό και θα πορευτεί με Φελίπε και Ντουρμισάι. Αν δεν ανανεωθεί ο δανεισμός τότε ο Όμιλος θα ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές που έχει στη λίστα του.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τον Λάζαρο Λάμπρου. Αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του τότε η Κρητική ομάδα καλείται να ψάξει αριστερό εξτρέμ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.