Φέντερερ στα Όσκαρ: "Θα ήθελα να δω τον Τσιτσιπά να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο"

15:30 | 11/03/2024

Ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε το παρών στη λαμπερή τελετή των Όσκαρ, όπου μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μίλησε μεταξύ άλλων για το αγαπημένο του τένις, αλλά και για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η τελετή των Όσκαρ ήταν για ακόμα μία φορά λαμπερή με διασημότητες από όλο τον κόσμο να δίνουν το παρών.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο θρύλος του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για το άθλημα που μεγαλούργησε, ενώ αναφέρθηκε και στον Στέφανο Τσιτσιπά για τον οποίο δήλωσε πως "θα ήθελα να τον δω να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο".

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ακόμα μου αρέσει και ακόμα παρακολουθώ τένις. Παίζω ακόμα επίσης. Πριν λίγους μήνες κλείσαμε ένα γήπεδο με τη σύζυγό μου για πρώτη φορά. Είναι ένα θαυμάσιο άθλημα και τα 4 παιδιά μου παίζουν επίσης. Φυσικά και ο Τσιτσιπάς πηγαίνει πολύ καλά και ελπίζω να τα πάει εκπληκτικά φέτος και να έχει μια χρονιά ορόσημο. Έχω χάσει από τον Τσιτσιπά δύο φορές και θεωρώ πως είναι πολύ καλός παίκτης. Θα ήθελα να τον δω να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο και του εύχομαι να τα καταφέρει".

Για το πώς έφτασε να κάνει αυτή την καριέρα: "Δούλεψα πολύ σκληρά, μπορεί να μην μιλούσα σε κανέναν γι' αυτό, αλλά κάθε μέρα ήμουν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Το μυαλό μου ήταν πάντα εκεί και αγαπούσα τα πάντα σε αυτό, από τα media μέχρι τις προπονήσεις και τα ταξίδια. Δεν θα μπορούσα επίσης να το κάνω αν δεν είχα μια εκπληκτική ομάδα γύρω μου, την οποία ήμουν σε θέση να επιλέξω εγώ. Ήταν ένα απίθανο ταξίδι, είμαι λυπημένος που τελείωσε, όμως είμαι και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα"

Για τη συμβουλή που δίνει στη νέα γενιά: "Να ακούτε τον προπονητή σας, να ακούτε τους γονείς σας, να δουλέψετε σκληρά, απολαύστε το και μην απογοητευτείτε πολύ αν δεν πάει καλά"

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.