Φεύγει από την ΑΕΚ ο Ιατρούδης

SMS

Ψάχνει την επανεκκίνηση του ο πρώην φορ του Εργοτέλη

Αρχές Αυγούστου του 2020 η ΑΕΚ ανακοίνωνε τον Γιάννη Ιατρούδη έπειτα από τις εμφανίσεις του με τον Εργοτέλη, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρα, όμως δύο χρόνια μετά - όλα δείχνουν - ότι θα τον αφήσει ελεύθερο χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε πέρυσι με την Κ19 ενώ την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του είχε δοθεί δανεικός στην Ολλανδική Φόλενταμ. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχει επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στα Γιάννενα ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μην συνεχίσει στην ''Ένωση''.

Αυτό γιατί ο νέος κόουτς της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ότι κάποιοι παίκτες από την ΑΕΚ Β’ θα ακολουθήσουν την ομάδα στην προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία από τις 12 Ιουλίου. Σε αυτό το γκρουπ δεν είναι ο Γιάννης Ιατρούδης, όπως οι Ραντόνια, Κοσίδης, Κορνέζος, Μιτάι, Λάτσι, Μουστακόπουλος, Γιούσης και Θεοχάρης.

Πρακτικά, η απόφαση αυτή έθεσε εκτός ομάδας τον 23χρονο φορ, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να μην δείχνουν διάθεση για ακόμα έναν δανεισμό, κάτι που δεν επιθυμεί και ο ίδιος. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ηράκλειο συνδυάζει διακοπές και ατομικές προπονήσεις στο Παγκρήτιο, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις. Στα 23 του ψάχνει την επανεκκίνηση, με υγεία και δουλειά θα την βρει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.