Φεύγουν με γοργό ρυθμό, αλλά δεν έχουν εξαντληθεί

13:29 | 02/04/2018

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και αυξανόμενη ζήτηση η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Άρης, παρόλα αυτά δεν έχουν εξαντληθεί, όπως λανθασμένα έχει ακουστεί.

Διοικούντες αλλά και υπεύθυνοι για το θέμα των εισιτηρίων, τονίζουν πως υπάρχουν ακόμα αρκετά εισιτήρια για την αναμέτρηση, ενώ μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα είχαν προπωληθεί γύρω στα 1000. Αυτό που επιθυμούν όλοι είναι να προμηθευτεί ο κόσμος τα εισιτήριά του όσο νωρίτερα γίνεται, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. 

Για τον αγώνα έχουν εκδοθεί γύρω στις 6000 εισιτήρια και υπάρχουν ακόμα για όλες τις θύρες. Παρόλα αυτά εντός της Μεγάλης Δευτέρας οπότε θα αρχίσει να κορυφώνεται η πώληση, αναμένεται να εξαντληθούν εισιτήρια για κάποιες συγκεκριμένες θύρες, όπως πχ η 2 και όχι για όλες. 

Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων λειτούργησαν και την Κυριακή των Βαΐων και φυσικά θα συνεχίζουν να διαθέτουν και όλες τις ημέρες μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα. 

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτά 5-8μμ.

Την Μεγάλη Τρίτη, εισιτήρια διατίθενται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2μμ και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8.

Την Μεγάλη Τετάρτη, εισιτήρια θα διατίθενται, από το πρωί στις 9 μέχρι και την ώρα του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι εισιτήρια διατίθενται ακόμη, από την μπουτίκ της ομάδας πίσω από τη θύρα 1, αλλά και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια στις θύρες 1, 4 και 5 κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 2, 3, 7, 8 και 9, 15 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται θα είναι ελεύθερη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.