«Φεύγουν» τα εισιτήρια της Εθνικής

Mπασκετ

Έντονη κινητικότητα από τους φιλάθλους της Κρήτης για τα δύο φιλικά της Εθνικής Ανδρών (09-11 Αυγούστου) στο Ηράκλειο και τα ''Δύο Αοράκια''

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Αθήνα ενόψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει από χθες (Δευτέρα) στην διάθεση του και τους Antetokounbros όπως επίσης και τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη

Μετά την μίνι προετοιμασία στο ΟΑΚΑ, ο επόμενος προορισμός για την ''επίσημη αγαπημένη'' είναι το Ηράκλειο. Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έρθει το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου στο Ηράκλειο ενώ η παραμονή της θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του μήνα. Σε αυτό το διάστημα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Aegean» με αντιπάλους την Ουγγαρία (09/08) και το Ιράν (11/8 επίσημο).

Μάλιστα, όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ουγγαρία, έχουν ''φύγει'' περίπου 4.000 εισιτήρια, με το κρητικό κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των διεθνών και να αποτυπώνει την θέληση του να παρακολουθήσει από κοντά - μεταξύ άλλων - τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Όσον αφορά τους τρόπους απόκτησης των εισιτηρίων, εκτός από την ηλεκτρονική πώληση (ΕΔΩ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (10:00-14:00 Δευτέρα-Παρασκευή) καθώς και από το ταξιδιωτικό γραφείο Ferias Travel στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 176, Ηράκλειο Κρήτης (10:00-17:00 καθημερινά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην προπόνηση της Εθνικής ανδρών ο Αυγενάκης

Ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων στα «Δύο Αοράκια»

Ποια τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων της Εθνικής

Οριστικό: Με Γιάννη στην Κρήτη η Εθνική

Έρχεται ξανά στο Ηράκλειο η Εθνική!

Με τρεις Αντετοκούνμπο και... Σαλούστρο η αποστολή για Παγκόσμιο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.