Φιάσκο με το VAR στο Λίβερπουλ - Γουλβς: Ο παίκτης που υποδείχθηκε οφσάιντ δεν φαινόταν στην κάμερα

10:00 | 08/01/2023

Η Γουλβς βρήκε δίχτυα στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ στο 83' με τον Τότι, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς σύμφωνα με τον βοηθό υπήρχε οφσάιντ στη φάση.

Σε φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στον Τότι που την έστειλε στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του και δεν μέτρησε το γκολ των λύκων, προκαλώντας σε όλους απορία, με τον Λοπετέγκι να είναι έξαλλος. Μάλιστα, η απόφαση δεν άλλαξε και μετά την πολύωρη αναζήτηση στο VAR.

Το ITV έδωσε τη δική του εξήγηση για μία φάση που έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. Εξήγησε πως δεν υπήρχε διαθέσιμη λήψη για την επίμαχη φάση στο γκολ της Γουλβς και ο διαιτητής βασίστηκε στο βοηθό που είχε σηκώσει τη σημαία.

Κατά τη διάρκεια της φάσης μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χι - Τσαν Χουάνγκ κάνει κεφαλιά προς τα πίσω, με τον Νούνιες που εκτέλεσε να γίνεται κάτοχος της μπάλας. Σε εκείνο το σημείο ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.

Πλάνο για το αν πράγματι ήταν εκτεθειμένος ο Νούνιες δεν υπάρχει και έτσι ο VAR και ο διαιτητής υιοθέτησαν αναγκαστικά βάσει κανονισμού την απόφαση του δεύτερου βοηθού, ο οποίος με το που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.