Φιέστα με νίκη για τον Ολυμπιακό, ισοπαλίες σε Θεσσαλονίκη-Τρίπολη

21:44 | 12/05/2021

Τι έγινε στα ματς της Τετάρτη για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-0 του «Δικέφαλου», συνδυάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αποτέλεσμα με την απονομή που θα ακολουθούσε για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της Ιστορίας τους.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 1-1

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ για την 9η ημέρα των play off. Έτσι, η Ένωση που προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 56΄, έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Άρη στην τρίτη θέση, ενώ ο Αστέρας που ισοφάρισε με τον Κώτσιρα στο 64΄, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα play off, μετρώντας 5 ισοπαλίες στην έδρα του.

Άρης-Παναθηναϊκός 0-0

Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα, για την 9η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Είχαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι, με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το «τριφύλλι» λόγω αποβολής του Αχιλλέα Πούγγουρα (71’) με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.