Φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

20:27 | 12/11/2021

Στην επιστροφή των Τσιλιανίδη-Στάικου, ο ΟΦΗ έχασε 2-0 στο Παγκρήτιο στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σε ένα φιλικό που το αγωνιστικό κομμάτι μικρή σημασία είχε, ο ΟΦΗ κατέβηκε κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με αλλαγές στην ενδεκάδα, κάτι λογικό, αφού από τη μία η επιθυμία του Νιόπλια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο και από την άλλη η απουσία των διεθνών, έφεραν νέα πρόσωπα. Ο Όμιλος παρατάχθηκε με τους Βάτερμαν, Μαρινακη, Πασαλίδη, Βούρο, Λυμπεράκη, Γαγιέγος, Ναμπί, Τοράλ, Καμάου, Κοροβέση και Καστάνιος.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Μάντζη, ο οποίος μάλλον πήγε να κάνει κοντρόλ αντί για προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 8ο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ενώ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Όμιλος ήταν πιεστικός χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Καστάνιος στο 40'.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ πάλι νωρίς με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μάντζη στο 52'.

Στη συνέχεια ήρθαν αλλαγές, με τον Νιόπλια να αλλάζει την αρχική ενδεκάδα. Οι σημαντικότερες ήταν αυτές του 71ου λεπτού όταν ο Τσιλιανίδης και ο Στάικος μπήκαν στο παιχνίδι στη θέση των Καστάνιος και Γαγιέγος, μετά από πολύμηνη απουσία.

Ο ρυθμός έπεσε, αν και ο ΟΦΗ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μειώσει το σκορ (είχε και δοκάρι) και το 0-2 έμεινε έως τέλους στο Παγκρήτιο.

Θυμίζουμε πως το φιλικό έγινε για την στήριξη των σεισμόπληκτων περιοχών του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση θα δοθούν στους σεισμόπληκτους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.