​Φιλική νίκη για τον Ηρόδοτο

07:41 | 13/09/2020

Φιλική εκτός έδρας νίκη για τους κυανόλευκους κόντρα στον Άρη Σούδας που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στο γήπεδο Περάματος.

Στο πρώτο ημίχρονο στο 28' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι και έγινε το 0-1 με γκολ του Γαρεφαλάκη, σουτ μέσα από την περιοχή διαγώνια έπειτα απο ασίστ του Γκίνη. Στο 34' μετά από επέλαση του Μυλωνά απο δεξιά κερδισμένο πέναλτι αλλα χαμένο από τον ίδιο. Λίγο μετά στο 36' ισοφαρίζει ο Άρης Σούδας με τον Ροκάκη πάρα την προσπάθεια του Μπαλάφα πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη λίγο πριν το σφύριγμα του αγώνα στο 87’ με ασίστ του Καλαμιώτη γίνεται το 1-2 με υπέροχο γκολ από το Μυλωνά με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Σούδας(Ν.Μαναρώλης) :Βροντάκης, Νικολακάκης, Βαρδάκης, Βουρβουχάκης, Στεφανίδης, Κυτράκης, Τσιμπρικίδης, Ροκάκης, Δρακάκης, Μποτωνάκης, Παπαθανασίου.

Ηρόδοτος (Ν.Κουρμπανάς) : Λουτριώτης (45’ Γεωργίου), Ταφάνι (52’ Αρκούδας) Μπαλάφας, Χαρίτος, Καλφούτζος,Κασαπάκης (58’ Κίσσας), Καλαμιώτης, Κοντογιάννης (69’ Κεφαλούκος), Γκίνη, Μυλωνάς, Γαρεφαλάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.