Φιλική νίκη με Μπουζούκη ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Μπουζούκη και πέρασε στον τελικό του τουρνουά του Βόλου.

Ενδεκάδα χωρίς φορ και με τον Τσιλιανίδη να καλύπτει αυτή τη θέση κατέβασε ο Νιόπλιας στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Μανδάς, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης συνέθεσαν τις επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό, είχε και φάσεις, κυρίως από τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν πιο επικίνδυνος μπροστά. Ο ΟΦΗ, όμως, ήταν αυτός που βρήκε πρώτος το γκολ. Ο καλύτερος του Ομίλου και δεδομένα από τους καλύτερους του γηπέδου, ο Τοράλ, κέρδισε πέναλτι στο 18ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ο Μπουζούκης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Ο Αστέρας απάντησε άμεσα και έχασε ευκαιρία για το 1-1, ενώ με την πάροδο του χρόνου ο ΟΦΗ πήρε την κυκλοφορία, βελτιώθηκε αμυντικά, δεν απειλήθηκε και πήγε με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο β' μέρος ο ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε με τους ίδιους 11, μπήκε δυνατά, όπως και ο Αστέρας, σε ένα ματς που στον ρυθμό του θύμιζε... πρωταθλήματος. Η Κρητική ομάδα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη ευκαιρία, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει, στο 52', εντυπωσιακά την κεφαλιά του Χουάν Νέιρα.

Στο 67' ο Νιόπλιας προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τους Στάικο, Ντουρμισάι, Ουές, Βούρο, Διαμαντή, Καμάου, Γιοχού. Λίγο αργότερα, στο 75ο λεπτό, ακόμη ένα μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ντίκο, έκανε το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του μπαίνοντας στη θέση του Μπουζούκη, ως εξτρέμ. Αυτός ήταν, μάλιστα, που πέντε λεπτά μετά έχασε ευκαιρία βγαίνοντας, με την έκρηξή του, από πλάγια θέση. Σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε με τα πόδια.

Στα τελευταία λεπτά ο Ομιλος έψαξε το δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη, ενώ και η αρκαδική ομάδα αναζήτησε την ισοφάριση για να στείλει το φιλικό στα πέναλτι (στο τουρνουά δεν υπάρχει παράταση).

Ο ΟΦΗ κράτησε το υπέρ του 1-0 και πήρε τη νίκη που τον στέλνει στον τελικό του τουρνουά του Βόλου την προσεχή Τρίτη.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Στάικος, Ντουρμισάι, Ουές, Βούρος, Διαμαντής, Καμάου, Γιοχού, Ντίκο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.