Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Γιούχτα

19:16 | 23/09/2022

Γκερέρο, Στάικος και Μπουζούκης διαμόρφωσαν το 3-1 του ΟΦΗ στο φιλικό με τον αξιόμαχο Γιούχτα στις βροχερές Αρχάνες.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους Μανδά, Ζαχαριουδάκη, Τοράρινσον, Πασαλίδη, Γιοχού, Περέα, Στάικο, Τοράλ, Ντουρμισάι, Καμάου, Γκερέρο. Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με τον ΟΦΗ να ξεκινάει με κατοχή και τον Γιούχτα στη συνέχεια να γίνεται απειλητικός.

Καμάου και Τοράλ με σουτ απείλησαν την εστία του Γιούχτα, ενώ η κεφαλιά του Καμάου ολοκλήρωσε τις τελικές του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ο ΟΦΗ ξεκίνησε πιο επιθετικά και έχασε ευκαιρίες. Με το ξεκίνημα ο Γκερέρο δεν κατάφερε να σκοράρει, με την άμυνα του Γιούχτα να διώχνει στη γραμμή, ενώ ο Καμάου έχασε το... άχαστο σε κενή εστία. Λίγο μετά, στο 53ο λεπτό ο Γκερέρο σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΟΦΗ, ενώ στο 60' ο Στάικος με προσωπική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0-2 στις Αρχάνες.

Ο Γιούχτας βρήκε το γκολ στο 73ο λεπτό με τον Λίτσκα, μειώνοντας σε 2-1 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο φιλικό.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του ΟΦΗ με εξαιρετικό σουτ του Μπουζούκη, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1.

Στα αξιοσημείωτα συνολικά του φιλικού αγώνα στις βροχερές Αρχάνες η θετική εικόνα του πιτσιρικά Ζαχαριουδάκη που ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ, ενώ στο β' μέρος του ματς έπαιξε και ο ένας εκ των δύο Σαουδάραβων που απέκτησε ο Όμιλος, ο Σαμέρ.

Στα αξιοσημείωτα και η καλή εμφάνιση του Γιούχτα, με την ομάδα του Νίκου Σουργιά να δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο, βάζοντας δύσκολα στον ΟΦΗ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Μανδάς, Ζαχαριουδάκης, Τοράρινσον, Πασαλίδης, Γιοχού, Περέα, Στάικος, Τοράλ, Ντουρμισάι, Καμάου, Γκερέρο.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Μπουζούκης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Σαμέρ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.