Φιλική τριάρα του Εργοτέλη στον ΟΦΙ

20:04 | 08/09/2019

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του Εργοτέλη, οι ''κιτρινόμαυροι'' επικράτησαν με 3-0 του ΟΦΙ σε φιλικό αγώνα στην Ιεράπετρα

Ανώτερος και πιο έτοιμος έδειξε ο Εργοτέλης στο φιλικό με την ομάδα του ΟΦΙ. Στο ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη, οι ''κιτρινόμαυροι'' προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 10' με την κοντινή προβολή του Ροβίθη να βρίσκει δίχτυα. Στο 40', ο Κουατένγκ σε τετ - α - τετ με τον Καλογεράκη έκανε με πλασέ το 2-0 ενώ στο 55' ο Μανουσάκης σημείωσε το 3ο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Πολλές αλλαγές στο πρώτο μέρος για τον Γιάννη Μάγγο, αρκετή ώρα με τους ''βασικούς'' ο Ταουσιάνης. Προσπάθησε η ομάδα της Ιεράπετρας όμως δεν δημιούργησε αρκετές φάσεις στην εστία του Καλογεράκη.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης έγινε και η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή Γ  Εθνικής 2018-19 στον  ΟΦΙ  από  την  ΕΠΟ.

ΟΦΙ (Γιάννης  Μάγγος) Τσάμης (Μπένκο 46'), Δερμιτζάκης (Αναστασόπουλος 46'), Μπάμπης (Χιντζίδης 46'), Σμίλτος, Μάγγας, Σέχου (Σκόνδρας 46'), Βογιατζής, Ανυφαντάκης Παπαδόπουλος (Τζελέπης 46'), Μέμος (Κατσικοκέρης 46'), Χρυσοφάκης (Αποστολόπουλος 46')

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (Κατσιμήτρος 46'), Προβυδάκης (Βουτσάς 78'), Οικονόμου (Πέϊος 78'), Μπάτζιος, Κοιλιάρας (Κατσούρι 78'), Bruce (Μπούσης 78'), Barata (Σταθόπουλος 78'), Kwateng, Μπουτσάκης (Γροντής 46'), Μπουρσέλης (Τσέλιος 46'), Ροβίθης (Μανουσάκης 46')

Διαιτητής: Ταμπουρατζής

Βοηθοί:  Κασελάκης, Δασκαλάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.