Φιλικό αλληλεγγύης στο Μαρτινέγκο

19:54 | 16/04/2019

Ο Εργοτέλης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (14/04) στις 16.00 στο Μαρτινέγκο παίκτες των θυγατρικών ομάδων των «κιτρινόμαυρων» και ποδοσφαιριστές από το Μπαγκλαντές θα φτιάξουν δύο μικτές ομάδες και θα δώσουν ένα ματς με έντονο κοινωνικό «χρώμα».

Στην εκδήλωση το «παρών» θα δώσει και ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της χώρας.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη: «Το ερχόμενο Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:00, στο γήπεδο Νίκος Καζαντζάκης, στον ιστορικό κιτρινόμαυρο λόφο, θα γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας.

Παίκτες των θυγατρικών ομάδων του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ποδοσφαιριστές από το Μπαγκλαντές, θα χωριστούν σε δύο μεικτές ομάδες και θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα γεμάτο αντιρατσιστικά μηνύματα, συμφιλίωση, αλληλεγγύη και φιλία μεταξύ των δύο λαών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της χώρας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και του Ηρακλείου να δώσουν το παρών σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα στέλνοντας κάθε ένας ξεχωριστά το δικό του μήνυμα για αλληλεγγύη και αλτρουισμό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.