Φιλικό «κρας τεστ» για τον ΟΦΗ με Ατρόμητο

09:18 | 05/08/2023

O OΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (18.45 - Live Capitano.gr) τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Καλλιθέας, στο πρώτο του φιλικό επί Ελληνικού εδάφους

Έπειτα από τα τρία φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του και της 15μερης παραμονής του εκεί, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (18.45) σήμερα (Σάββατο) στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Αυτό είναι το πρώτο φιλικό στην Ελλάδα για την ομάδα του Νταμπράουσκας και το πρότελευταίο πριν τα επίσημα ματς, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Φιορεντίνα στην Ιταλία και το ''Αρτέμιο Φράνκι''.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, την οποία παρακολούθησε ο Μιχάλης Μπούσης, έγινε γνωστή η αποστολή του ΟΦΗ για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αύριο Σάββατι στις 18:45. Στην αποστολή είναι ο Φελίπε Γκαγέγος, για πρώτη φορά από τη μέρα που αποκτήθηκε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδά, Χριστογεώργο, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Πασαλίδη, Βούρο, Καρώ, Diousse, Gallegos, Mellado, Bakic, Αποστολάκη, Neira, Toral, Riera, Bifouma, Mosquera, Gronning, Dicko, Phellype.

Αντίστοιχα, στην αποστολή για την ομάδα του Περιστερίου, περιλαμβάνονται και τα εννιά φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, μεταξύ αυτών και των τριών τελευταίων χρονικά (Ντιρκς, Ιμερέκοφ, Αντζιέλσκι).

Η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Σταματούλας, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Μουντές, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Κούεν, Γκονθάλεθ, Ρομπάιγ, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Τσαντίλας, Ντιρκς, Αντζιέλσκι, Βέργος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.