Φίλαθλοι Ηροδότου: «Έχετε χάσει τα αποδυτήρια κόουτς»

10:46 | 06/02/2020

Αιχμηρή ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Ηροδότου για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Γράφαμε νωρίτερα,ότι υπάρχει αρκετή γκρίνια στις τάξεις των φίλων του Ηροδότουγια την πολύ άσχημη εμφάνιση της ομάδας και φυσικά τον αποκλεισμό στον Κρουσώνα. Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης, το σωματείο των φίλων της ομάδας εξαπολύεει

Η ανακοίνωση:

Πρωταρχικός στόχος μιας διοίκησης είναι να θέσει τους στόχους της. Σαν φίλαθλοι, οπαδοί, υποστηρικτές της αγαπημένης μας ομάδας έχουμε συνηθίσει από μικρά παιδιά τον ΗΡΟΔΟΤΟ να πρωταγωνιστεί.

Σε μια περίοδο μεταβατική όπως η φετινή οι προσδοκίες όλων μας ήταν μετρημένες. Ένας εκπληκτικός πρώτος γύρος και ταυτόχρονα μια εύκολη σωτηρία για την ομάδα μας, μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να δούμε το μέλλον λίγο πιο αισιόδοξα. Οι ξαφνικές αποχωρήσεις χωρίς λόγο του κατά γενική ομολογία επιτυχημένου προπονητή μας, η παύση από τα καθήκοντα των έμπειρων Γενικών Αρχηγών μας, οι ανεξήγητες αποδεσμεύσεις παικτών και η αναπλήρωση όλων των κενών θέσεων που προέκυψαν από άτομα που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα έσβησαν την παραμικρή ελπίδα αισιοδοξίας. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να κερδίζει η ομάδα μας… Είτε έχουμε προπονητή είτε όχι στον πάγκο διαφορά δεν υπάρχει… Απορίας άξιο είναι η πορεία του πρώτου γύρου και η πορεία του δευτέρου… Έχετε χάσει τα αποδυτήρια «κόουτς».Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση μας για όλα τα παραπάνω και απαιτούμε ένα αξιοπρεπές και όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας τελείωμα της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα στιγμιότυπα από την πρόκριση του ΠΑΟ Κρουσώνα

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «μπαμ» και άφησε εκτός τον Ηρόδοτο

Πάει για το «πρώτο» ο ΠΑΟΚ

Βολονάκης: «Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.