Φίλοι Ηροδότου: «Μη μας αναγκάσετε να πάμε αεροδρόμιο…»

17:17 | 20/09/2021

Πήραν θέση για το θέμα του πιστοποιητικού.

Η ΕΕΑ «έκοψε» τον Ηρόδοτο και το «Σωματείο φίλων Ηροδότου, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη» εξέδωσε ανακοίνωση.

Οι φίλαθλοι του ιστορικού σωματείου εξέφρασαν τη στήριξη τους στη διοίκηση και προτρέπουν τους αρμόδιους ν’ αναθεωρήσουν την απόφαση τους, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως εφόσον δεν αλλάξει η κατάσταση, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση: «Με μια είδηση που κανεις από εμας δεν περίμενε ξεκίνησε η εβδομάδα μας..Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ομάδα μας αφήνοντας στην αβεβαιότητα κόσμο , διοίκηση , παίκτες. Θελουμε να πιστεύουμε οτι ειναι απλα ενα τυπικό θεμα το οποίο θα λυθεί τις επόμενες ημέρες και οτι δεν υπάρχει ξένο δάχτυλο στις αποφάσεις σας… Στηρίζουμε τη προσπάθεια της διοίκησης και προχωράμε όλοι μαζί για τη συμμετοχή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Ξέρουμε πολυ καλα οτι πολλοί χαίρονται με τη σημερινή απόφαση αυτή διότι απλα δεν μας θέλουν στα πόδια τους…Εμεις όμως επιστρέψαμε δυνατοί , ενωμένοι και οργανωμένοι για να μεινουμε εκει που αξίζουμε κόντρα στη θέληση σας…Αναθεωρήστε την απόφαση σας αυτη κύριοι άμεσα γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας!!

Υ.Γ. Για όσους δεν το γνωριζουν το Διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζακης συνορεύει με τις εγκαταστάσεις μας…Μην μας αναγκάσετε να βρεθουμε μεσα σε αυτο ενα ηλιόλουστο πρωινό εν μέσω τουριστικής σαιζόν με οτι αυτο συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργείς του νησιού μας!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.