Final 4: Οι τέσσερις προπονητές έδωσαν το σύνθημα

16:21 | 13/04/2022

Οι τεχνικοί του ΠΟΑ, του Αλμυρού, του Ανθεστίωνα και του Πόρου μίλησαν για το παρθενικό Final 4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ και τους στόχους των ομάδων τους.

Ο προπονητής του Αλμυρού, Μανώλης Παπαματθαιάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή και για τα τέσσερα σωματεία που θα είναι στην διοργάνωση. Μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε τις ομάδες όσο καλύτερα μπορούμε. Ήταν μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για όλα τα σωματεία. Αυτό που μένει στο τέλος της χρονιάς είναι ο τίτλος. Θα ήταν ψέμα για τον οποιοδήποτε δεν θέλει να κατακτήσει αυτή την διοργάνωση. Δεν υπάρχουν φαβορί. Μιλάμε για αξιόλογες ομάδες της Γ’ Εθνικής που έδειξαν στα μεταξύ τους ματς ότι οι ισορροπίες είναι ελάχιστες. Άφησα τον Ανθεστίων στο τέλος αλλά νομίζω ότι έχει όλες τις δυνατότητες να παλέψει για να φτάσει στο τελικό. Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να είναι η αρχή για να δείξουμε σαν Ηράκλειο ότι το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Να χειροκροτήσουμε τον νικητή. Εύχομαι στους συνάδελφους ό,τι καλύτερο στις ομάδες τους».

Ο προπονητής του ΠΟΑ, Ανέστης Αναστασίαδης, υπογράμμισε: «Με αυτή την διοργάνωση πρέπει να στείλουμε μηνύματα σε όλη την Κρήτη. Ολες οι ομάδες το θέλουν τον τίτλο. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο. Ευχή όλων να υπάρξει κόσμος όλων των ομάδων, παιδιά, οικογένειες, γυναίκες και να στείλουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Με κάνει να αισθάνομαι υπερηφάνεια που εκπροσωπώ τον ΠΟΑ. Είναι πολυνίκης ο ΠΟΑ, αλλά επειδή γίνεται πρώτη φορά το Final Four θα θέλαμε να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Ο προπονητής του Πόρου, Ανδρέας Σκέντζος, τόνισε από την πλευρά του: «Εμείς θέλουμε να ικανοποιηθεί με το θέαμα ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Θα κάνουμε το αδύνατον δυνατόν να δείξουμε μια καλή εικόνα. Το θέλουμε το κύπελλο, αλλά ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές που είναι στα ημιτελικά. Να ευχηθώ ο καλύτερος να πάρει το κύπελλο».

Τέλος, ο τεχνικός του Ανθεστίωνα, Βασίλης Πλεσίτης, δήλωσε: «ναι πραγματικά πολύ συγκινητικό για την ομάδα μας και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε η μοναδική ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα. Εκπροσωπούμε μια πονεμένη περιοχή μετά από αυτά που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβρη και προσπαθούμε μέσα από το ποδόσφαιρο δώσαμε μικρές χαρές. Είμαστε αποφασισμένοι τις λίγες ελπίδες που έχουμε να προσπαθήσουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να τις αυξήσουμε. Θέλουμε φεύγοντας από το τουρνουά να είμαστε με ψηλά το κεφάλι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.