Φινάλε... γκραν γκινιόλ στην Τούμπα

20:41 | 22/09/2019

O Άρης βρέθηκε κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό όμως ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία λέξη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μόλις στο 4' ο Άρης προηγήθηκε με γκολ του Ιντέγε με σουτ του Νιγηριανού από το σημείο του πέναλτι, κάτω από τα πόδια του Πασχαλάκη η μπάλα. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 6' έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μίσιτς στο πρώτο δοκάρι ο Μάτος θα νικήσει τους πάντες και θα ισοφαρίσει.  Το α' μέρος ολοκληρώθηκε με λίγες φάσεις, νευρικότητα και πάθος από τις δύο ομάδες.

Το β' μέρος και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, ο ΠΑΟΚ έψαχνε περισσότερο το γκολ στο φινάλε όμως αυτός που έκανε το 2-1 ήταν ο Άρης. Ο Ματίγια με σουτ στην κλειστή γωνία αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Βαρέλα να μην μπορεί από κοντά να ισοφαρίσει. Ένα λεπτό αργότερο, ο Μίσιτς ισοφάρισε με ωραίο διαγώνιο σουτ και έκανε το τελικό 2-2.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (14' Λημνιός), Άκπομ.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα (46' Έμαν), Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (85' Σόουζα), Γκάμα (64' Λάρσον), Ιντέγε
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.