Φλομώσαμε στην... απορόγωση και πάλι καλά

09:30 | 31/03/2024

Ο ΟΦΗ ήταν καλός όσο άντεξε ο Τοράλ, αλλά το β' ημίχρονο πρέπει να προβληματίσει τον Δέλλα - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Είπαμε στο προηγούμενο ματς του ΟΦΗ με την Κηφισιά πως μάζευε κι ας είναι και ρώγες, αλλά αυτό… παραπάει! Με δεύτερο σερί 0-0, δεν καθαρίζεις την υπόθεση παραμονή, βάζεις και άγχος στην προσπάθεια σου και να που πας σε ένα τελικό με τον σχεδόν πεσμένο ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο. Ο σχεδόν πεσμένος με το σχεδόν σωσμένο, μόνο που αυτό το σχεδόν μέχρι να κλειδώσει, αποτύπωμα κι αυτό μιας κακής χρονιάς, θα μας βγάλει την ψυχή. Όπως μας την έβγαλε απέναντι στον Ατρόμητο που ενώ έπρεπε να τον είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, φτάσαμε με ήρωα τον Χριστογεώργο να φεύγουμε ανακουφισμένοι από το γήπεδο που δεν χάσαμε!

Σ’ ένα χορταστικό 0-0, ο ΟΦΗ τουλάχιστον δεν έχασε και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα εξακολουθεί αν κάνει τα στοιχειώδη να κρατά την τύχη στα χέρια του. Αλλά στο ποδόσφαιρο το στοιχειώδες είναι το γκολ και όταν σπαταλάς 180 λεπτά χωρίς την πεμπτουσία ενός αγώνα είσαι άξιος της τύχης σου. Ο ΟΦΗ ήταν καλός όσο άντεξε ο Τοράλ, είχε μοιραίο τον Ισέκα στη φάση του πρώτου ημιχρόνου αλλά η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου θα πρέπει να προβληματίσει τον Δέλλα. Δεν μπορεί εσύ να καίγεσαι για τη νίκη και ο Ατρόμητος να κάνει πάρτυ στη μεσαία γραμμή και να χρειάζεσαι τον τερματοφύλακα σου να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση, όντας κορυφαίος του ΟΦΗ για να μη δεις τα χειρότερα.

Η ομάδα κρατά από το στείρο 0-0 πως τουλάχιστον έκανε ευκαιρίες και δεν δέχτηκε γκολ, αλλά αυτά δεν αρκούν. Ο Ατρόμητος έπαιζε χωρίς άγχος, αλλά το κίνητρο το είχε ο ΟΦΗ, όμως απεδείχθη για ένα ακόμη αγώνα πως λείπουν οι ποιοτικοί παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Μπάκου και Ριέρα, έπαιζαν δεν έπαιζαν το ίδιο έκανε, ο Ισέκα επηρεάστηκε από την ευκαιρία που έχασε και ο Τοράλ που ίσως έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο φέτος στον ΟΦΗ δεν αρκούσε για να γίνει ο καταλύτης στην αναμέτρηση.

Τώρα χρειάζεται ηρεμία, να δουλέψουν όλοι μαζί και να βρουν τις λύσεις που πρέπει στο τελευταίο κομμάτι του παιγνιδιού. Τα Γιάννενα έρχονται εδώ για ένα τελευταίο χαρτί. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά είναι υπόθεση που δεν μας αφορά. Το έχουμε ξανακάνει πριν μερικά χρόνια όταν και πάλι έπεσαν αυτοί και ο ΟΦΗ σώθηκε αλλά θυμόμαστε όλοι πως στο παιγνίδι του πρώτου γύρου, από τύχη δεν έφυγαν με το διπλό από το Ηράκλειο.

Έτσι που πήγαν τα πράγματα αν είναι να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή, ρίχνοντας τον ΠΑΣ, ας επαναληφθεί η ιστορία για τρίτη φορά καθώς φαίνεται πως σε ένα καυτό Γιεντί Κουλέ λογικά δεν θα έχουν καμία τύχη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.