Φοβερά γκολ και χορταστική ισοπαλία στο Αγρίνιο

21:29 | 03/10/2020

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που είχε δύο πολύ όμορφα γκολ

H αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 16' λόγω της αποβολής του Βάντερσον, αλλά παίζοντας με ψυχή και με τον Αριγίμπι σε φοβερά κέφια, οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στον αγώνα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, στο εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής. Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ με τον Μπαράλες στο 45ο λεπτό, μετά από εκπληκτική κεφαλιά την οποία δεν μπόρεσε να πιάσει ο Κνετ. O Αριγκίμπι μετά από εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, στο 54ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (70΄ Μεντίνα), Λιάβας, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Τσιγγάρας (70΄ Ταχάρ), Ντάλσιο, Ντίας, Μάζουρεκ (84΄ Μεντόσα), Αριγίμπι, Ματσόλα (90΄+1 Βέργος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (80΄ Ιγκλέσιας), Α. Ριέρα (80΄ Γκόμεζ), Σίτο (69΄ Αλί Μπαπμπα), Ρέγκις (569΄ Τιλίκα), Μπαράλες

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.