Φοβερό ματς τη Φλωρεντία και ρεκόρ ο Βλάχοβιτς

16:21 | 19/12/2021

Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σασουόλο εντός έδρας με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει γκολ και να γράφει ιστορία, καθώς έφτασε τα 33 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρονάλντο.

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να παίζει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Σασουόλο έφυγε με το βαθμό από το «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στην Φιορεντίνα (2-2), αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!

Οι «βιόλα» παρά το αρχικό σοκ που δέχτηκαν κατάφεραν με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της επανάληψης να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο, η αποβολή του Μπαράγκι στο 68΄, επτά λεπτά μετά το 2-2 που έκανε ο Φρατέζι, δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν την πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

Ο Βλάχοβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ της Φιορεντίνα και έγραψε ιστορία στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς με αυτό το τέρμα έφτασε τα 33 τέρματα συνολικά σε ένα ημερολογιακό έτος και ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε βάλει 33 γκολ όταν αγωνιζόταν στην Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Βλάχοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει αν πετύχει ακόμα ένα γκολ στο ματς με την Ελλάς Βερόνα, το οποίο είναι και το τελευταίο της Φιορεντίνα για το 2021.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.