Φοβερό ντεμπούτο ο Μπέλιγχαμ, πρεμιέρα με νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης

10:08 | 13/08/2023

Οι “μερένγκες” επικράτησαν 2-0 της Μπιλμπάο στο “Σαν Μαμές” ξεκινώντας ιδανικά τη σεζόν, με τον Άγγλο να πετυχαίνει εκπληκτικό τέρμα και να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο.

Πρεμιέρα με το… δεξί για τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε 2:0 της Μπιλμπάο στο “Σαν Μαμές” και πήρε το πρώτο της τρίποντο για τη νέα σεζόν. Ιδανικό το ξεκίνημα για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που πέτυχε ένα τρομερό τέρμα.

Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε την ομάδα του με τέσσερις κεντρικούς μέσους σε 4-4-2, αλλά χωρίς τους (υγιείς) Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βρέθηκε στην κορυφή του ρόμβου, ο Ορελιέν Τσουαμενί στη βάση του, ο Εντουαρντό Καμαβινγκά αριστερά και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε δεξιά. Νέο πρόσωπο ήταν και ο Φραν Γκαρθία στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Βινίσιους και Ροντρίγκο να σχηματίζουν το ντουέτο της επίθεσης.

Οι αλλαγές αυτές και η μικρή μεταγραφική ενίσχυση των Βάσκων το καλοκαίρι έφεραν τη Ρεάλ σε θέση οδηγού από το 1ο μέρος. Ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ στο 28' και ο Μπέλιγχαμ συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ στο 36'.

Η αντίδραση των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν μικρή, με κάποια σουτ εντός περιοχής. Οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι και στο 2ο μέρος, με τους Κρόος και Μόντριτς να μπαίνουν αλλαγή στα τελευταία λεπτά.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.