Φορτούνης: «Το κεφάλαιο Εθνική έχει κλείσει, δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση μου»

23:11 | 12/11/2023

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη με τον Κώστα Φορτούνη να μπαίνει ως αλλαγή και να σκοράρει δύο τέρματα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, δήλωσε μεταξύ άλλων χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα να κερδίσει, ενώ μίλησε και για το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Τρίπολη (0-2):

«Όταν δεν ξεκινάω το παιχνίδι θέλω να βοηθάω την ομάδα. Χρειάστηκε και βοήθησα. Είμαι χαρούμενος πάνω από όλα που κέρδισε η ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς, ειδικά εντός ο Αστέρας είναι πολύ επικίνδυνος. Δεν είχαμε καλή εβδομάδα, θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε.»

Για το 90ο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και για τον Ελ Αραμπί, τον οποίον ξεπέρασε:

Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχω καταφέρει για το κλαμπ. Παίρνω την αγάπη του κόσμου. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Εντάξει, ο Γιουσέφ είναι φοβερός παίκτης, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Τώρα τον πέρασα εγώ στα γκολ, μπορεί στο μέλλον να με ξαναπεράσει εκείνος.»

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση φέτος:

«Βοηθάω την ομάδα μέσα στο γήπεδο, παίρνω πρωτοβουλίες. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια, να κάνω το παιχνίδι της ομάδας. Η Εθνική είναι ένα άλλο κομμάτι, το οποίο τελείωσε για εμένα.»

Για τους πανηγυρισμούς του στα δύο γκολ:

«Δεν ήθελα να πανηγυρίσω πολύ, ήταν η χαρά μου. Σέβομαι την πρώην μου ομάδα, για αυτό σήκωσα απλά τα χέρια μου και στο δεύτερο γκολ.»

Για το αν έχει στο μυαλό του το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να είναι αρχηγός της ομάδας στα 100 χρόνια:

«Το έχω στο μυαλό μου, αλλά όταν φοράω το περιβραχιόνιο κοιτάω να είμαι υπόδειγμα μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλω να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Είναι κάτι το ξεχωριστό να είσαι αρχηγός αυτής της ομάδας.»

Για το κεφάλαιο Εθνική:

«Δεν έχω να πω κάτι δυστυχώς. Για εμένα το κεφάλαιο έχει κλείσει, η Εθνική τραβάει το δρόμο της και εγώ τον δικό μου. Πήρα την απόφαση, είμαι συνειδητοποιημένος, μίλησα με όλους, οπότε ό,τι και αν γίνει δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση μου.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.